Tengeri hal muskotályos szőlővel



¨        Elkészítése kb. 1/2 órát vesz igénybe. Sós burgonyával kínáljuk. Kb. 320 kcal adagonként.
¨        Hozzávalók: 600 g tengeri halfilé (lepényhal), 1 teáskanál tengeri só, frissen őrölt bors, 2 evőkanál liszt, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál olívaolaj, 200 g muskotályos szőlő, 2 evőkanál fehérbor, 1 csomó zsázsa
1.  Fűszerezzük a halat tengeri sóval, borssal.
2.  Hintsük meg liszttel a halat.
3.  Forrósítsuk fel egy serpenyőben a vajat és az olajat, süssük a halat kb. 5 percig.
4.    Vágjuk félbe a szőlőszemeket, magozzuk ki, majd adjuk a fehérborral a halhoz.
5.    Főzzük sűrűbbre a bort. Vágjuk le a zsázsát, hintsük meg vele a halat.