(Délice exotique)
¨
4 személyre – elkészítés: 20 perc
¨
1 carambola, 2 mangó, 1 papaya, 8 kumquat, 1
zöldcitrom, 2 passiógyümölcs, 4 evőkanál rum, 3 evőkanál barnacukor,
kókuszfagyi
Hámozzuk meg a mangót és a
papayát. Szedjük ki a papaya magját. A mangót vágjuk csíkokra. Vágjuk csíkokra
a papayát, karikákra a kumquatot, vékony szeletekre a carambolát, a
passiógyümölcsöt vágjuk ketté.
Tegyük egy tálba a gyümölcsöket,
locsoljuk meg a rummal és citrom levével, szórjuk meg a cukorral. Fedjük le,
tegyük be a hűtőbe egy órára, és időnként keverjük meg.
Tegyünk minden tányérra két
gombóc kókuszfagyit és körítsük a gyümölccsel.