Diplomatapuding



(Le diplomate)
¨        8 személyre – előkészítés: 30 perc – főzés: 30 perc
¨        20 db babapiskóta, 100 g sárga színű mazsola, 100 g narancslekvár, 4 evőkanál rum, negyed l tej, 100 g porcukor, 1 vaníliás cukor, 6 tojás
Áztassuk be a rumba a mazsolát.
Forraljuk fel a tejet a cukorral és a vaníliás cukorral.
Verjük fel a tojásokat egy tálban. Lassan adjuk hozzá a forró tejet.
Egy nagy pudingformában rétegezzük a piskótát, mazsolát és narancshéjat. Töltsük meg a formát a háromnegyedéig ilyen módon, majd öntsük rá a tojásos tejet.
Vízfürdőben süssük 30 percig. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd tegyük hűtőbe másnapig.
Borítsuk ki a formából és tálaljuk rumos angolkrémmel leöntve.