(Le diplomate)
¨
8 személyre – előkészítés: 30 perc – főzés: 30
perc
¨
20 db babapiskóta, 100 g sárga színű mazsola,
100 g narancslekvár, 4 evőkanál rum, negyed l tej, 100 g porcukor, 1 vaníliás
cukor, 6 tojás
Áztassuk be a rumba a mazsolát.
Forraljuk fel a tejet a cukorral
és a vaníliás cukorral.
Verjük fel a tojásokat egy
tálban. Lassan adjuk hozzá a forró tejet.
Egy nagy pudingformában
rétegezzük a piskótát, mazsolát és narancshéjat. Töltsük meg a formát a
háromnegyedéig ilyen módon, majd öntsük rá a tojásos tejet.
Vízfürdőben süssük 30 percig.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd tegyük hűtőbe másnapig.
Borítsuk ki a formából és
tálaljuk rumos angolkrémmel leöntve.