Báránylapocka kucsmagombával és levelestészta gombával töltve



(Epaule d’agneau aux morilles et feuilletés de champignons)
¨        4 személyre – előkészítés: 30 perc – főzés: 1 óra
¨        1 báránylapocka kicsontozva, 100 g kucsmagomba, 350 g barna sampinyon, 25 cl tejszín, 1 leveskocka, rengeteg petrezselyem, 1 fej fokhagyma, 200 g levelestészta, só, bors
Süssük egy órán keresztül a befűszerezett báránylapockát forró sütőben.
A pecsenyelét forraljuk fel 2 pohár vízzel, a tejszínnel, a leveskockával és a kucsmagombával, főzzük 15 percig.
Vágjuk négyfelé a levelestésztát, süssük 10 percig 180 fokos (6-os fokozat) sütőben.
Vágjuk össze a sampinyont, adjuk hozzá a petrezselymet, süssük meg egy serpenyőben. Sózzuk, borsozzuk.
Vágjuk ketté a levelestészta-négyszögeket és töltsük meg a gombával. Süssük további 5 percig.